Visszatekintés

Visszatekintés

Lassan elérkezünk az év végéhez, az AiCAN sikeres első évéhez.

Amit a kezdő vállalkozásoknak meg kell élnie az első évében, azt az AiCAN is megélte. Voltak nehézségek, amiket fellendülés követett. Mindezek ellenére azt mondhatjuk, hogy megérte elindítani a folyamatot.

Következzen egy kis visszatekintés, hogy mi is történt ebben az évben.

Január volt a döntő hónap az AiCAN életében, ekkor született meg a vállalkozás indításának ötlete. Ezt több hónapnyi tanulás, kutatás követte,mely során külföldi egyetemek kurzusait elvégezve elmélyedhettük a szakma különböző területein. Ilyen például: beszédfelismerés/generálás, képfelismerés, illetve a hagyományos regressziós, adatfeldolgozási feladatok.

A mesterséges intelligenciában való elmélyedés még jobban megerősített minket abban, hogy számtalan alkalmazási lehetősége van és a jövő technológiájával állnunk szemben.

Mára már számos projekten vagyunk túl, illetve jelenleg is van folyamatban. Néhány ezek közül:

Hoztunk létre számlafeldolgozó szoftvert, mely nagy segítség a könyvelők számára, mivel az információt gyorsabban és pontosabban exportálja, mint egy könyvelő, ezáltal felgyorsítja a szolgáltatást és növeli a feldolgozott számlamennyiséget.

Fejlesztettünk osztályozó modult, mely a dokumentumok elolvasása és szövegezésének felismerése után, csoportosítást végez a szerződéseken, felgyorsítva ezzel a szolgáltatási folyamatot, eliminálva az unalmas, kihívást nem jelentő, lélekölő feladatrészt.

Dolgoztunk együtt két céggel is, akiknek rendszerező/raktározó szoftvert fejlesztettünk az optimális raktár layout érdekében.

Termékfejlesztési folyamatra vonatkozó előrejelző szoftvert hoztunk létre egy partnerünknek, mely különböző mesterséges intelligenciával támogatott alkalmazási lehetőséget tárt fel, mint pl.: kritikus munkafolyamatok előrejelzése, kiterheltség előrejelzés, felesleges ismétlés előrejelzése.

Projektjeink sokszínűsége is mutatja, hogy a gazdaság bármely területén integrálható a mesterséges intelligencia.

Vállalkozásunk dolgozóinak bővülését a növekvő megkötött szerződések tették lehetővé és fél év alatt 12 főre nőtte ki magát a vállalkozás, mely jövő évre, az előreláthatóan nagymértékben növekvő számú partnereinknek hála, terveink szerint tízszeresére is nőhet.

Az AiCAN csapata egy jó hangulatú, céges vacsora keretében ünnepelte meg az év sikereit, és zárta le ezt az évet.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást és segítségét, illetve a dolgozóink munkáját, mely hozzásegítette az AiCAN-t a sikeres működéshez.

Partnereinknek és olvasóinknak is kívánunk áldott, békés ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet!

                                                                                                                      AiCAN csapata

Close Menu