LEGO kaland

LEGO kaland

Nagy érdeklődés övezi a decemberben bemutatott termékünket, az Aeye -t, mely újabb ipari környezetben vált nélkülözhetetlen társsá. Ebben a posztban ezt az újabb bizonyítékot mutatjuk be az asszisztens komplex látási mechanizmusának működésére.

LEGO, azaz Játssz Jól: Ki ne emlékezne gyermekkorából a kis, színes kockákból épített városokra, vagy felnőttkorából a fájdalmas találkozásokra a gyerekszoba szőnyegén. Ez a ma több mint 60 éves játék hatalmas népszerűségnek örvend az ifjak és örökifjak körében. A több mint tízezer típusú építőkockát tartalmazó sorozat az izgalmas formái és színei miatt vált sokak kedvencévé. Ez a tulajdonsága hordozza magában a termék képességfejlesztő mivoltát, azonban rejti magában az igazi kihívást a kockák automatikus szelektálásával kapcsolatban, amit az Aeye szoftverrel oldottunk meg.

LEGO _slide

GYORS ÉS PONTOS

Az Aeye feladata egy futószalagon, tetszőleges orientációban érkező építőkockáról eldönteni, hogy az milyen típusú. A futószalag fölött elhelyezett, általános és ezáltal olcsó kamera által készített képek jelentik az Aeye bemenetét. A rendszer átlagosan óránként negyed millió kockát képes megvizsgálni. Döntését 2 ppm-es hiba jellemzi.

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Az Aeye ezt a kimagasló teljesítményét 25 perc tanulás alatt sajátította el, 250 példa segítségével. A rendszer tanítását nem kell hogy data science szakemberek végezzék, arra bárki képes. Az intelligencia tanulása automatikus, önálló, és nagy hatékonyságú. Nem szükséges bonyolult, rendszer leíró szabály összességet felállítani, csak példaképek segítségével megmutatni mi a feladat. Ez a megoldás teszi az Aeye -t az AOI-k választékában soha nem látott módon rugalmassá és skálázhatóvá. Az Aeye az ember vizuális döntési mechanizmusához hasonlóan tanítható, képes kezelni a nagy komplexitású feladatokat.

AZONNAL KIPRÓBÁLHATÓ

Az Aeye szoftver használata 5 perc alatt elsajátítható, most Ön is kipróbálhatja 2 hónapos ingyenes próbaidő keretein belül. Várjuk levelét az info@aican.hu email címre, vagy látogasson el a weboldalunkra, ahol többek között játékos formában Ön is kipróbálhatja milyen egyszerűen taníthat egy minőségellenőrző, termeléstámogató asszisztenst.

Close Menu