Vezeték elemzés

Vezeték elemzés

Önnel is előfordult már, hogy a vadonatújan vásárolt kábel nem működött? Nagyon bosszantó, pláne, hogy az ilyen esetek elkerülése a jelenleg rendelkezésünkre álló technológiák felhasználásával gyerekjáték!

Elektronikai iparban gyártó partnerünk kábelek gyártásával, előkészítésével foglalkozik. Préselés, hőkezelés, darabolás, méretre szabás, összeszerelés, minőség-ellenőrzés. Ezek a legalapvetőbb lépései a gyártási folyamatnak, amelyeket a hatékonyság/minőség növelése érdekében nagyrészt gépek végeznek el. A márka hírnevének fenntartása érdekében kritikus lépést, azaz a minőségellenőrzést korábban emberek végezték. Vizsgálták az alapanyagot, vágási felületeket, illetve a készterméket, felületi sérülések, anyagbeli hibák felismerése érdekében.

Mindez azonban már a múlt: Aeye  szoftverünk nagy hatékonysággal felismeri az elhajlott vezetéket, felcserélt vezetékszálat, sérült belső vagy külső szigetelést, hiányzó vezeték vagy kábel jelenséget és jelzi ezt a partnerünk felé. A szoftver segítségével partnerünk költséget takarít meg:

    • egyrészt nem szükséges több, betanított szakembert alkalmaznia,
    • továbbá nem termelnek selejtet a folyamatközi ellenőrzés miatt,
    • és a legfontosabb: egységnyi idő alatt több terméket tudnak megnövelt minőségben gyártani.

Az Aeye lehetővé teszi a teljes gyártási folyamat automatikussá válását. Az Aeye az ember vizuális döntési mechanizmusához hasonlóan tanítható, képes kezelni a nagy komplexitású feladatokat.

AZONNAL KIPRÓBÁLHATÓ

Az Aeye szoftver használata 5 perc alatt elsajátítható, most Ön is kipróbálhatja 2 hónapos ingyenes próbaidő keretein belül. Várjuk levelét az info@aican.hu email címre, vagy látogasson el a weboldalunkra, ahol többek között játékos formában Ön is kipróbálhatja milyen egyszerűen taníthat egy minőségellenőrző, termeléstámogató asszisztenst.

Close Menu