GÖRCSÖS FELADAT

GÖRCSÖS FELADAT
Megpillantjuk álmaink fa ajtaját, majd kikukucskálunk rajta. A probléma az, hogy nem az erre kialakított nyíláson, hanem a kieső görcsök/csomók helyén. A tréfásan hangzó helyzetnek a megakadályozására is megoldást nyújt az Aeye használata!

Faiparban jártas partnerünk a nyers fa alapanyagból használati tárgyakat készít, többek között nyílászárókat. Fűrészelés, szélezés, darabolás, gyalulás, méretre szabás, összeszerelés, minőségellenőrzés. Ezek a legalapvetőbb lépései a gyártási folyamatnak, amelyeket a hatékonyság/minőség növelése érdekében nagyrészt gépek végeznek el. A márka hírnevének fenntartása érdekében kritikus lépést, azaz a minőségellenőrzést korábban emberek végezték. Vizsgálták az alapanyagot, illetve a készterméket, felületi sérülések, illetve anyagbeli hibák felismerése érdekében. Mindez azonban már a múlt: A fa felületén található véletlenszerű repedéseket, illetve a veszélyesnek ítélt görcsöket Aeye szoftverünk nagy hatékonysággal felismeri, és jelzi ezt a partnerünk felé.

gorcsos
repedes

A szoftver segítségével partnerünk költséget takarít meg:

    • egyrészt nem szükséges több, betanított szakembert alkalmaznia,
    • továbbá nem termelnek selejtet a folyamatközi ellenőrzés miatt,
    • és a legfontosabb: egységnyi idő alatt több terméket tudnak megnövelt minőségben gyártani.

Az Aeye lehetővé teszi a teljes gyártási folyamat automatikussá válását. Az Aeye az ember vizuális döntési mechanizmusához hasonlóan tanítható, képes kezelni a nagy komplexitású feladatokat.

AZONNAL KIPRÓBÁLHATÓ

Az Aeye szoftver használata 5 perc alatt elsajátítható, most Ön is kipróbálhatja 2 hónapos ingyenes próbaidőszak keretein belül. Várjuk levelét az info@aican.hu email címre, vagy látogasson el a weboldalunkra, ahol többek között játékos formában Ön is kipróbálhatja milyen egyszerűen taníthat egy minőségellenőrző, termeléstámogató asszisztenst.

Close Menu