Már 25 alkatrész esetén az Aeye rendszer dönt a „mi autónkon” a megfelelőségről.

Már 25 alkatrész esetén az Aeye rendszer dönt a „mi autónkon” a megfelelőségről.

Az Aeye rendszer a 2021-es évtől kezdődően, az autóipari beszállítóknál bizonyított rátermettsége után közvetlen (Tier 1-es) beszállítójává vált a magyar autóipari gyártó vállalatnak. A rendszer egyszerű kezelhetősége, taníthatósága, magas megbízhatósága, valamint alacsony döntési sebessége mind hozzájárultak ahhoz, hogy az új típusok bevezetésénél előszeretettel használják a rendszerünket a bonyolult, nagy varianciát mutató vizsgálati pozíciókon.

A talán legnagyobb példányszámban értékesített pótalkatrész, a lökhárító esetén különösen nagy kihívást jelent a hatalmas típusválaszték, amely folyamatosan bővül a megjelenő új formákkal. A típusfelismerést tovább nehezíti, hogy fényezett alkatrészekről van szó, amelyek bármilyen színben megjelenhetnek a kamera előtt. Az Aeye a vizsgálatot kimagasló pontossággal és megbízhatósággal elvégzi, ami meglepte a szabályalapú képfeldolgozó rendszereket üzemeltető mérnököket főleg azért, mert ugyanezt a feladatot az általunk leváltott kamerarendszer nem volt képes megoldani.

Az Aeye használatát mindenféle programozási/képfeldolgozási ismeretek nélkül perceken belül el sajátítható, mivel tanítási mechanizmusát a humán kollégák adott feladatra való betanítása ihlette. Az Aeye -t a rendelkezésre álló kommunikációs protokollok széles választéka kompatibilissá teszi korszerű vállalat és gyártásirányító rendszerekkel való adatcserére, valamint akár meglévő PLC-s, vagy PC alapú rendszerekkel való illesztésére. Legyen szó típusfelismerésről, sérülés detekcióról, hiány észleléséről, az Aeye megbízható társa a gyártó, ellenőrző rendszereknek.

Close Menu