Aeye

A mesterséges intelligencia egy új tényezője a termelésnek. A profitért folytatott versenyben a tőke, a hagyományos automatizmusok már nem elegendőek a hatékony növekedéshez. Ön milyen szinten áll az új technológia bevezetésével?

ASZTALI VERZIÓBAN KI IS PRÓBÁLHATJA A SZOFTVERT

1. VÁLASSZON ESZKÖZT A VIZSGÁLATHOZ

Hagyományos kamera
Nagysebességű kamera
Röntgen képalkotó eszköz

2. HATÁROZZA MEG AZ IPARÁGAT

Járműipar
Élelmiszeripar
Alapanyaggyártás
Elektronikai ipar

3. TANÍTSA BE AZ Aeye-T

Ön mit lát a képen?
Kérem válasszon!
OK
NOK
Aeye fejlődése 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TANÍTÓPÉLDÁK SZÁMA 100 90 80 70 60 50 Teljesítmény
Aeye teljesítménye: 0%
Átlagos emberi teljesítmény

4. HASZNÁLJA A BETANULT KOLLÉGÁT A GYÁRTÁSBAN

Aeye

DIGITÁLIS

MUNKATÁRS

Az Aeye egy mesterséges intelligencia, mely vizuális, képen alapuló elemzést végez a folyamatok minőségbiztosítása céljából. Megalkotása során nemzetközi kutatóintézetek  legkorszerűbb eredményeit használtuk fel, így egy operátorok által tanítható, digitális kollégát hoztunk létre. Az asszisztens eredménye, pontossága a tanulása során folyamatosan megfigyelhető, így Ön döntheti el mikortól, és mire szeretné felhasználni az új digitális szakemberét. Az Aeye rugalmasságán keresztül Önt többé nem érhetik váratlanul az olyan események, mint egy termékváltozás, vagy egy teljesen új feladat elvégzése. Az Aeye bármikor dinamikusan újratanítható, szakemberek illetve kézzel definiált szabályok segítsége nélkül.

AHOL MÁR BIZONYÍTOTT AZ Aeye

Az európai fémfeldolgozó ipar önállóan is fontos ágazatnak számít, továbbá az alapanyag ellátás alapvető láncszeme. A termelőágazatok növekedése maga után vonja az évről évre növekedő igényeket a fémfeldolgozó ipar felé. Különösen igaz ez a biztonság kritikus alkatrészek esetén, ahol a feldolgozás sebességének, minőségének és mennyiségének együtt kell növekednie.
Ebben a növekedésben partner az Aeye, az általa nyújtott ms-os döntési sebességgel, komplex probléma megoldó képességgel, és párhuzamosíthatósággal.

FÉMEK FELÜLETI SÉRÜLÉSEINEK ELEMZÉSE

A vetőmag kereskedelemben kiemelt jelentőséggel bír az állam által előírt szabványoknak való megfelelés, így az ipari szereplők nagy hangsúlyt fektetnek a tisztítási folyamataikra. A feladat nehézsége abban rejlik, hogy több mint 5000 különböző fajtájú mag fordulhat elő egy mintavételezett adagban, melyben gyakran egymásra nagyon hasonlító fajok bújnak meg. Egy ember betanítása másfél évet is igénybe vehet, szemben az Aeye mindössze néhány kép alapú, pár órás betanításával.

VETŐMAGOK FELISMERÉSE

Az élelmiszeriparban minden egyes gyártott terméknek kifogástalannak kell lennie, ez pedig állandó vizsgálatot és elemzést igényel. A fenti ábrán megfigyelhető, hogy egy étel válogatási feladatot már alacsony tanítópélda szám esetén is ~90 %-os pontossággal képes a rendszer teljesíteni, azonban 100 darab tanítópéldát követően már hibátlan a válogatás eredménye.

PIZZA FELTÉTEK ELEMZÉSE​
previous arrow
next arrow
Slider

Ügyfeleink azért szeretik az Aeye-t, mert a rendszer tanítása és döntéshozatala egyszerű eszközökön történik, telepítése nem igényel nagy befektetést.  Az Aeye egy hagyományos személyi számítógépen is képes üzemelni, gyors döntéseit egy CPU-n meghozni.

Tudja meg, hogy hogyan alkalmazhatja Ön is az Aeye digitális asszisztenst folyamatainak támogatására. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, mely hónapról hónapra új funkciókkal bővül. A szolgáltatás havidíjas, melynek részleteiről kérdezze kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén.

Copyright © 2019 AiCAN Minden jog fenntartva.

Close Menu