Eljött az adatok ideje

Eljött az adatok ideje

Sok vezérigazgató nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy manapság az eltárolt adatok és a kötelező (folyamat, szolgáltatás) dokumentáció nem púp a háton, hanem hatalom. Minél több eltárolt adattal rendelkezik valaki egy adott folyamatról, annál több költséget tud megspórolni ezen a folyamaton. A 21. század elektromosságával, a MESTERSÉGES INTELLIGENCIA–val egy olyan tanácsadó, támogató, jövőt előrejelző rendszer kerülhet a kezébe, mely kizárólag a vállalat érdekeit nézve, költséget spórol Ön számára.


„Használd fel tárolt adatokat a jövő előrejelzéséhez”


KERESLET ÉS KÍNÁLAT

Ha árulunk valamit, fő célunk annyit kínálni, amennyire a vevőknek szüksége van, nem többet, nem kevesebbet. Évtizedek óta a megrendelésekért felelős munkatársak szakértelmük és szakmai tapasztalataik alapján határozzák meg a kínálat mértékét. Lássuk be, ez nem egyszerű feladat, mivel a keresletet megszámlálhatatlan tényező befolyásolja, a véletlentől elkezdve a társadalom morálján át, a reklám cunami által kiváltott, alig valós igényekig. Ennek eredménye általában az alábbi görbe:

A beszállítói megrendelések számos veszteséget generálhatnak, mely származhat a készlethiány okozta vevői elégedetlenségből, vagy a túlkínálat okozta lejárt termékekből és raktározási helyhiányból, és persze sorolhatnánk. Ennek oka legtöbbször a pontatlan előrejelzés, amely nem is csoda a hatalmas mennyiségű adatot figyelembe véve.

A tárolt adatok felhasználhatóak mesterséges intelligencia segítségével a jövő előrejelzéséhez, és így egy optimalizált megrendelési stratégiával csökkentőek a fent említett költségek.


„Ne csak tárold, használd is”


Manapság minden cégben van olyan folyamat, terület, munkakör ahol elmentésre, eltárolásra kerül az információ, akár:

  • papír alapú
  • szkennelt
  • digitális dokumentum, pdf vagy doc, docx formátumban
  • egy táblázat sorokkal és oszlopokkal (Excel)

A lista folytatható, de a lényeg közös: az ADAT (valamilyen formában). Természetesen ezek tárolása a vállalatoknál helyben, de legtöbbször a felhőben illetve privát szervereken történik. Ne csak tárold, használd is.

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozásában is vannak mesterséges intelligenciával automatizálható munkafolyamatok: amennyiben szeretné élvezni a mesterséges intelligencia használatával járó előnyöket, úgy jelentkezzen ingyenes, személyes konzultációnkra elérhetőségeink valamelyikén.

Close Menu