Még egy elégedett ügyfél: Kaposvár-Car Kft.

Még egy elégedett ügyfél: Kaposvár-Car Kft.

A Kaposvár-Car Kft. -vel bővült az elégedett ügyfeleink köre.


Az AiCAN raktármenedzsment megoldást épített be egy újabb innovatív vállalkozásba, amely mesterséges intelligencián alapuló technológia segítségével minimalizálja a raktárkészletét. A Kaposvár-Car Kft. egy két telephellyel rendelkező Renault, Dacia és Hyundai hivatalos márkakereskedés és szervíz. Kereskedésükben nagyságrendileg ~ 20.000 darab különböző alkatrész áll rendelkezésre.


Alkalmazási lehetőségek feltárása egy márkakereskedésben!


A projekt első fázisa: a Mesterséges Intelligenciás technológia alkalmazási lehetőségei. Csapatunk, a kereskedéssel együttműködve, több alkalmazási lehetőséget tárt fel, melyek közt szerepelt cikkszámok automatikus képi feldolgozása, forgalmi engedélyek feldolgozásának automatizálása, munkalapok, számlák automatikus képi feldolgozása, gépjárművek szervizelési időpontjának előrejelzése és a kereskedésben található termékek keresleti előrejelzése is.


Termékek keresleti előrejelzése!


A partnerünk igényeire tekintettel, a kereskedés raktárának adatelemzésére és adatvizualizációjára, valamint a termékek keresleti előrejelzésére esett a választás, mint mesterséges intelligenciás optimalizálási lehetőség. A projekt célja egy olyan előrejelző menedzser rendszer megalkotása volt, amely termékekre bontva rendeli a jövőbeli keresletnek megfelelő termékmennyiséget a raktárba, figyelembe véve a szállítási időket, szavatossági időket, akciókat, stb. Ennek eredményeképpen állandó, megfelelő készletmennyiséget tudunk biztosítani a kereskedés raktáraiban. Egy ilyen stratégia mellet sem felhalmozás, sem pedig készlethiány nem fordulhat elő. Tekintettel a 20.000 különböző termékre illetve a kereslet kiszámíthatatlanságára, az optimális raktárkészlet megvalósítása nagy kihívást jelentő feladat.


Több éves adatokon tanulva, az AiRMR képes előre megmondani, hogy milyen alkatrészre lesz kereslet!


Az AiCAN terméke egy Mesterséges Intelligenciás kereslet előrejelző szoftver (AiRMR), mely tetszőleges kereskedésre áttanítható a kereskedés által nyújtott, több évet lefedő keresleti adat segítségével. Így képes igény esetén ÖN számára is kereslet-előrejelzést nyújtani, alkatrész-specifikusan.

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozásában is vannak mesterséges intelligenciával automatizálható munkafolyamatok: amennyiben szeretné élvezni a mesterséges intelligencia használatával járó előnyöket, úgy jelentkezzen ingyenes, személyes konzultációnkra elérhetőségeink valamelyikén.

Close Menu