TOP Intelligens asszisztensek

TOP Intelligens asszisztensek

Digitális személyi asszisztensek, mint a Google asszisztens, Amazon Alexa vagy éppenséggel Siri valósággá váltotta a sci-fi filmeket. Beszélő, gondolkodó, érvelő és tevékenykedő eszközök melyek célja, hogy levegye a terhet vállunkról azáltal, hogy a teendőinket, ötleteinket végrehajtja akármilyen problémába is ütközik. És ez csak a kezdet, 2018-ban még rengeteg új intelligens eszköz fog a piacra kerülni a megnövekedett kereslet miatt.

Az AiCAN elhivatottan keresi a mesterséges intelligencia használati és integrálhatósági lehetőségét az élet minden területén, melynek eredményeképpen összegyűjtöttünk néhány hasznos, és innovatív alkalmazási lehetőséget. A következő bejegyzésekben ezeket, a jelenleg már megvalósítható alkalmazásokat mutatjuk be. A bejegyzések célja a mesterséges intelligencia képességinek bemutatása, továbbá a saját fejlesztéseinkről való beszámolás.

A multinacionális vállalatok nagy hangsúlyt fektetnek a mesterséges intelligencia, mint technológia elsajátítására, mivel ekkora vállalatok esetében már egy pár tevékenységsorozatból álló feladat optimalizálása vagy automatizálása is hatalmas költségcsökkentést von maga után. A fejlesztések eredményeképpen, a fogyasztói társadalomra is gondolva kézzelfogható termékeket is elérhetünk a cégek kínálatából, melyeket, mint eszközöket a mesterséges intelligencia működtet. Ilyen termékek az otthoni asszisztensek, akiktől gyorsan, kényelmesen és probléma mentesen juthatunk információhoz akár az időjárásról, hírekről vagy a hétvégi utazásunkról.

Felhasználói értékelések alapján a Siri kiemelkedő útvonal tervezésben, zene felajánlásban és kommunikációban. Alexa általános tudásában és az okos otthonod vezérlésében jeleskedik. A három közül a legjobbra értékelt Google asszisztens pedig többek közt szórakoztatásban, ételrendelésben és online vásárlásban kiemelkedő. A jövő az ajtón kopogtat.

Bővebb információt az intelligens termékek gyártóinál talál:

Apple Siri: https://www.apple.com/ios/siri/

Google Asszistens: https://assistant.google.com/

Amazon Alexa: https://www.amazon.com/Amazon-Echo-And-Alexa-Devices/b?ie=UTF8&node=9818047011

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozásában is vannak mesterséges intelligenciával automatizálható munkafolyamatok: amennyiben szeretné élvezni a mesterséges intelligencia használatával járó előnyöket, úgy jelentkezzen ingyenes, személyes konzultációnkra elérhetőségeink valamelyikén.

Close Menu