Ételek, amelyeket kívánsz

Ételek, amelyeket kívánsz

A legtöbb főzés tanácstalan keresgéléssel indul. Sokszor kívánunk egy ételt, de nem tudjuk megfogalmazni, hogy pontosan mi is az. Ezen változtat a mesterséges intelligencia: a kutakodással töltött időt megspórolhatjuk, és változatossá tehetjük az étrendünket. Tartsatok hát velünk!

Az AiCAN elhivatottan keresi a mesterséges intelligencia használati és integrálhatósági lehetőségét az élet minden területén, melynek eredményeképpen összegyűjtöttünk néhány hasznos, és innovatív alkalmazási lehetőséget. A következő bejegyzésekben ezeket, a jelenleg már megvalósítható alkalmazásokat mutatjuk be. A bejegyzések célja a mesterséges intelligencia képességinek bemutatása, továbbá a saját fejlesztéseinkről való beszámolás.

Mit főzzek ma ebédre? Hangzik el a kérdés nagyon sok vasárnapi reggeli előtt a konyhában. A válasz legtöbbször: „nem tudom”, „mindegy”, „gondolkozom rajta” stb. Ezekre egyértelműen nehéz megtalálni a megfelelő receptet. A mesterséges intelligencia képes az általunk ízletesnek, vagy éppen nem kedveltnek nyilvánított ételekből megérteni az ízlésünket, és ez alapján ajánlani ételeket, recepteket. Az intelligencia személyre – családra szabott és tanított. A saját ízlésünk, és más, hasonló ízlésű felhasználók preferenciái alapján ajánlásokat tesz a menüre vonatkozóan, figyelembe véve az ételek elkészülési idejét, költségét, és a rendelkezésre álló alapanyagokat is. Ezzel biztosítható a változatos étrend, és nem szükséges mindig a jól bevált rántott húshoz nyúlnunk mentőmellényként.

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozásában is vannak mesterséges intelligenciával automatizálható munkafolyamatok: amennyiben szeretné élvezni a mesterséges intelligencia használatával járó előnyöket, úgy jelentkezzen ingyenes, személyes konzultációnkra elérhetőségeink valamelyikén.

Close Menu