Fő célunk, hogy a legkorszerűbb tudományos technológiát építsük be a gazdaságba, amelyhez hozzátartozik az oktatás, felzárkóztatás nyújtása a témában érdekelt vállalatoknak, csapatoknak és csapat vezetőknek. A vállalt profiljához legjobban illeszkedő, az előtanulmányokat figyelembe vevő tréningeink segítségével segítünk képbe kerülni a legújabb fejlesztésekkel, intuíciókkal a gépi tanulás és a mély tanulási területeiről. Lehetőséget nyújtunk személyre szabott oktatásunk révén  egy célzott  tématerületen való mélyebb elmélyülésre is. Bemutatjuk a legkorszerűbb fejlesztőeszközöket és keretrendszereket melyek használatával a tématerület szakértői közé tartozhattok. A következő helyekről egységesítettük és tömörítettük a tudás eszenciáját: Google, Microsoft, IBM, Nvidia, Intel, Stanford University, University of Michigan, University of Toronto Computer Science, Yonsei University, National Research University Higher School of Economics, University of Washington és nem utolsósorban a Kaggle-ről.

Magabiztos használójává válhatsz a TensorFlow-nak amely a Google alacsony szintű API-ja. Segítségével olyan neurális háló szerkezeteket és jelenleg fejlesztett algoritmusokat használata válik lehetségessé, melyek egyenesen a kutatóktól érkeznek. A TensorFlow segítségével egyszerűen strukturált, könnyen átlátható a fejlesztés.
A Keras egy magas szintű API, amely gyors és egyszerű prototípus készítésre használható. Segítségével egy sorban megvalósítható egy korszerű konvolúciós és visszacsatolt neurális háló.
A Microsoft Cognitive Toolkit lehetővé teszi masszív adathalmazok segítségével történő intelligens tanítást. Mindezt kompromisszumok nélküli skálázással, gyorsasággal, pontossággal és kompatibilitással a már használt programozási nyelvekkel és algoritmusokkal.

 

A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ALAPJAI
Bevezetés a mesterséges intelligencia tudományába. Ismerkedés a szemléletmódokkal, technikákkal.
Machine learning
Gradient descent
Költség függvény
Lineáris & logisztikus regresszió
Neurális hálók
Forward-backward propagation
Support Vector Machine
KÉPFELDOLGOZÁS
Tanítsd meg látni a számítógépet.
TERMÉSZETES SZÖVEG ÉRTELMEZÉS
Tanítsd meg érteni és beszélni a számítógépet.
Gépi látás
Convolutional neural networks
Residual & Inception networks

Arcfelismerés
Verification & Recognition
One Shot Learning

Objektum felismerés
Korszerű algoritmusok
SSMD (2015)
Faster-RCNN (2016)
R-FCN (2016)
YOLOv3 (2018)

Recurrent neural networks
Gated Recurrent Unit
Long-Short Term Memory
Bidirectional RNNs

Szavak beágyazásai
Embedding Matrix
Glove
Word2Vec

Sequence to Sequence architektúra
Beszédfelismerés
SEQ2SEQ LSTM (2014)
Attention Models (2017)

 

Close Menu