AUTOBILLING – A könyvelői megoldás

AUTOBILLING – A könyvelői megoldás

Mindannyian ismerjük a könyvelők munkáját és tudjuk azt is, hogy egy vállalkozás, cég életének milyen fontos része mindez. A technológia fejlődése lehetővé tette, hogy  a gazdaság ezen területébe is beépüljön a mesterséges intelligencia. Ezzel megkönnyítve és lerövidítve a különböző munkafolyamatokat. A következőkben egy olyan alkalmazást mutatunk be Önöknek, mely alapja a mesterséges intelligencia. Ezen alkalmazás használata nagyban befolyásolja a könyvelői feladatok hatékony elvégzését.

Az AiCAN elhivatottan keresi a mesterséges intelligencia használati és integrálhatósági lehetőségét az élet minden területén, melynek eredményeképpen összegyűjtöttünk néhány hasznos, és innovatív alkalmazási lehetőséget. A következő bejegyzésekben ezeket, a jelenleg már megvalósítható alkalmazásokat mutatjuk be. A bejegyzések célja a mesterséges intelligencia képességinek bemutatása, továbbá a saját fejlesztéseinkről való beszámolás.

A megoldás neve: AUTOBILLING.

Az alkalmazás a könyvelői feladatok elvégzésére specializálódott, mint például a beérkező számlák iktatása, könyvelése.

Ez a könyvelői megoldás a sok tíz perces munkafolyamatokat csupán néhány másodpercre redukálja. Növelve ezzel az Ön illetve munkatársai hatékonyságát, csökkentve az elgépelésből származó hibák mennyiségét. Nem utolsó sorban pedig lerövidítve ezzel a monoton munkafolyamatok számát.

Az AUTOBILLING Mesterséges intelligencia segítségével képes a számlákon (legyen az papír alapú vagy digitalizált) található szövegeket beolvasni, és értelmezni. Mindezt egy okostelefon kamerája vagy szkenner segítségével. A beolvasás után a könyveléshez szükséges adatokat kinyerjük a beolvasott szövegből (számlaszám, deviza, árfolyam, végösszeg, fizetési mód, dátumok, partner adatai, áfa-kulcsok stb.). Ezt követően az adatok közvetlenül importálhatók a könyvelőszoftverekbe!

Az AUTOBILLING továbbfejlesztése folyamatban van, mely képes lesz a számlák tételes  feldolgozására is.

Bátran állíthatjuk, hogy ez az alkalmazás a kulcs a hatékony munkavégzéshez!

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozásában is vannak mesterséges intelligenciával automatizálható munkafolyamatok: amennyiben szeretné élvezni a mesterséges intelligencia használatával járó előnyöket, úgy jelentkezzen ingyenes, személyes konzultációnkra elérhetőségeink valamelyikén.

Close Menu