Ízlésedre szabva

Ízlésedre szabva

Az érdeklődés felkeltésének nagy nehézsége az emberi ízlések különbözősége. Mindenki mást szeret, mást választana és máshogy, mint a többiek. Ma a személyre szabott reklámozás és a tartalom megjelenítés korát éljük. Az emberekre szabott tartalom nagyban megnöveli az oldalak látogatottságát, az ügyfelek visszatérésének esélyét, illetve az oldalon tartózkodás idejét: ezt nyújtja a mesterséges intelligencia, minden eddigi technológiánál hatékonyabb módon.

Az AiCAN elhivatottan keresi a mesterséges intelligencia használati és integrálhatósági lehetőségét az élet minden területén, melynek eredményeképpen összegyűjtöttünk néhány hasznos, és innovatív alkalmazási lehetőséget. A következő bejegyzésekben ezeket, a jelenleg már megvalósítható alkalmazásokat mutatjuk be. A bejegyzések célja a mesterséges intelligencia képességinek bemutatása, továbbá a saját fejlesztéseinkről való beszámolás.

Képzelj el egy automatikus rendszert mely teljes mértékben ismer és tudja rólad, hogy a fenti tevékenységek, termékek közül melyeket preferálsz. Mikor fellépsz a világhálóra az intelligencia olyan tartalmakat fog előtérbe helyezni neked melyeket te magad jelölnél meg hosszas keresgélés után érdekfeszítőnek. Pontosan ez zajlik a vezető internetes áruházak hátterében manapság, és a technológia fejlődése mára már széles körben elérhetővé tette ezt a hihetetlenül nagy előnyt jelentő újítást.

A technológia nem csak a tevékenységeid alapján tud alkalmazkodni hozzád, hanem az általad megfogalmazott tervek, irányok, érdeklődési körök vagy esetleg tiltások alapján is. Ezáltal például a legfrissebb rákkutatási hírekről értesülhetsz keresgélés nélkül, vagy éppen elkerülheted a tragikus híreket, hogy megmentsd napjaid hangulatát. Ez a komplex figyelem, felhasználva az emberek ízlésének hasonlóságát, és egyedi jellemvonásait, lehetővé teszi egy pontos, és gyors szűrés, vagy ajánlás megalkotását.

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozásában is vannak mesterséges intelligenciával automatizálható munkafolyamatok: amennyiben szeretné élvezni a mesterséges intelligencia használatával járó előnyöket, úgy jelentkezzen ingyenes, személyes konzultációnkra elérhetőségeink valamelyikén.

Close Menu